Τεχνολογική Υπεροχή

Υψηλό επίπεδο υπηρεσιών
Εμπειρία
Αξιοπιστία!

Ο Άγιος Θέρισσος πρωτοπορεί στην τεχνολογική πρόοδο. Βρίσκεται βήματα πιο μπροστά γιατί στοχεύει στην ποιότητα και τον πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό.

Διαθέτει τους Μαγνητικούς Τομογράφους:

  • Philips Ingenia MRI 3T στη Λευκωσία
  • Philips Ingenia MRI 1.5T Evolution στη Λευκωσία
  • Siemens Avanto MRI 1.5T στην Αραδίππου – Λάρνακα

και τον Αξονικό Τομογράφο:

  • CT Philips Brilliance ICT 256-Slice στη Λευκωσία
Μαγνητική και Αξονική Τομογραφία

Όλοι οι μαγνητικοί τομογράφοι του «Αγίου Θέρισσου» διαθέτουν ισχυρά βαθμιδωτά πηνία (strong gradients high powered). Είναι ακίνδυνοι για την υγεία καθώς δεν εκπέμπεται καθόλου ακτινοβολία.

Ο αξονικός τομογράφος παραμένει απαραίτητος και αναγκαίος για ειδικές τομογραφίες και απεικονίσεις.

Ο συνδυασμός του εξοπλισμού τριών μαγνητικών και ενός αξονικού τομογράφου καθιστά τον Άγιο Θέρισσο το πρώτο Διαγνωστικό Κέντρο σε όλη την Κύπρο. Μπορεί να ανταποκρίνεται στα πρωτόκολλα που ζητούν οι γιατροί για να έχουν πλήρη κάλυψη σε μαγνητικό και αξονικό τομογράφο.

Από την 1 Ιουλίου 2021 λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του «Άγιου Θέρισσου» στη Λευκωσία ολοκαίνουργιος μαγνητικός τομογράφος Philips Ingenia 1.5T Evolution.
Διαθέτει μεγαλύτερο άνοιγμα της διαμέτρου, γεγονός που διευκολύνει την αποδοχή του από επισκέπτες του Κέντρου μας με κλειστοφοβικές τάσεις.

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΙ
Philips Ingenia MRI 3T

Ο μαγνητικός τομογράφος Philips Ingenia MRI 3T στη Λευκωσία, ξεχωρίζει για την διάγνωση παθήσεων στο νευρολογικό και το μυοσκελετικό σύστημα και τις αρθρώσεις, καλύπτοντας συνάμα και όλα τα άλλα μέλη του ανθρώπινου σώματος. Διαθέτει την πιο υψηλή διαγνωστική δυνατότητα κυρίως στους μαστούς και τον προστάτη.

Philips Ingenia MRI 1.5T Evolution

Ο Μαγνητικός Τομογράφος Philips Ingenia 1.5T Evolution λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2021.

Είναι η τελευταία τεχνολογία της Philips στη σειρά των 1,5 Tesla. Διαθέτει τα πιο εξελιγμένα προγράμματα που αφορούν ολόκληρο το σώμα: κεφαλή, σπονδυλική στήλη, θώρακα, άνω και κάτω κοιλιά, ώμους, γόνατα και για όλες τις αρθρώσεις των άκρων του ανθρώπινου σώματος και αγγειογραφίες.

Προσφέρει εξετάσεις υψηλής ευκρίνειας και συμβάλλει στην πιο γρήγορη ολοκλήρωσή τους.

Το μεγάλο άνοιγμα διευκολύνει την αποδοχή του από ασθενείς με κλειστοφοβικές τάσεις.

Siemens Avanto MRI 32 channels 1.5T

Ένας ακόμα μαγνητικός τομογράφος, ο Siemens Avanto 32 channels 1.5T εξυπηρετεί τους επισκέπτες του Κέντρου στην Αραδίππου. Με τον τρόπο αυτό, ο Άγιος Θέρισσος καλύπτει τις ανάγκες στην περιοχή Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Ο Siemens Avanto 32 channels 1.5T  είναι σύγχρονος εξοπλισμός που συνδυάζει τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες τεχνολογίες σε 1.5Τ. Διεκπεραιώνει όλες τις εξετάσεις της μαγνητικής τομογραφίας του ανθρώπινου σώματος.


ΑΞΟΝΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ
CT Philips Brilliance ICT 256-Slice.

Για τις παγκύπριες ανάγκες ο Άγιος Θέρισσος διαθέτει στην Λευκωσία τον Αξονικό Τομογράφο CT Philips Brilliance ICT 256-Slice.

Είναι ο μοναδικός στην Κύπρο και από τους λίγους που λειτουργούν στον κόσμο. Ελέγχει σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα με εξειδικευμένες εξετάσεις όπως είναι ο έλεγχος καρδίας και αγγειογραφίες (καρδίας, εγκεφάλου, καρωτίδων, θωρακικής – κοιλιακής αορτής και περιφερικών αγγείων).

Με την πρόσφατη αναβάθμιση του τον Σεπτέμβρη 2021, μειώνεται σημαντικά η δόση της ακτινοβολίας και αυξάνεται σημαντικά η απεικονιστική ευκρίνεια σε σχέση με όλους τους άλλους αξονικούς τομογράφους.

Προγραμματισμός Ραντεβού