Ο Άγιος Θέρισσος

Ποιοι είμαστε

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας «Άγιος Θέρισσος» ιδρύθηκε το 1990. Για 31 χρόνια πρωτοπορεί στην Κύπρο στην Διαγνωστική Ιατρική.

Είναι το Διαγνωστικό Κέντρο που λειτούργησε τον πρώτο Μαγνητικό Τομογράφο στην Κύπρο τον Σεπτέμβρη του 1990.

Ο Άγιος Θέρισσος διαθέτει δύο Διαγνωστικά Κέντρα, ένα στη Λευκωσία και ένα στη Λάρνακα, παρέχοντας έτσι τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες του από όλη την Κύπρο.

Η τεχνολογική υπεροχή του Αγίου Θέρισσου είναι αδιαμφισβήτητη σε σύγκριση με τον ιατρικό εξοπλισμό που υπάρχει σήμερα στην Κύπρο. Ο Άγιος Θέρισσος προσφέρει στα υπό εξέταση άτομα την ευκαιρία να επιλέγουν τον υπερσύγχρονο και ολοκαίνουργιο εξοπλισμό του στην διαγνωστική ιατρική.

Δρ Θύρσος Ποσπορής – Ιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Μαγνητικής Τομογραφίας «Άγιος Θέρισσος» ιδρύθηκε το 1990 με την εγκατάσταση και λειτουργία του πρώτου μαγνητικού τομογράφου στην Κύπρο. Κατά την πορεία της πολύχρονης λειτουργίας μας, διατηρούμε την πιο υψηλή ποιότητα και ταυτόχρονα, την τεχνολογική μας πρωτοπορία. Το Κέντρο μας στελεχώνεται από ιατρούς – ακτινολόγους και ακτινογράφους με εξειδίκευση, εκπαίδευση και πολύχρονη πείρα. Σήμερα διαθέτουμε δύο ιατρικά διαγνωστικά κέντρα σε Λευκωσία και Λάρνακα: Με τρεις μαγνητικούς τομογράφους και ένα αξονικό, όλοι της πιο υψηλής τεχνολογίας που υπάρχει στον ιατρικό εξοπλισμό».

Η αποστολή μας

O «Άγιος Θέρισσος» βρίσκεται στην πρώτη θέση της τεχνολογικής προόδου, διατηρώντας σταθερά την ποιότητα και την ανθρώπινη προσέγγιση στους επισκέπτες του!

Αποστολή μας είναι η προσφορά υπηρεσιών διαγνωστικής ιατρικής, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των επισκεπτών του και των ιατρικών πρωτοκόλλων στην αξονική και μαγνητική τομογραφία.

Οι  ιατροί – ακτινολόγοι του Κέντρου  διαθέτουν υψηλή τεχνογνωσία, εξειδίκευση και εμπειρία.

Οι ακτινογράφοι – χειριστές του Κέντρου μας και το παραϊατρικό προσωπικό διαθέτουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και εμπειρία.

Δρ Ελένη Ηρακλέους – Επιστημονική Διευθύντρια

Το Κέντρο συμπλήρωσε αισίως  30 και πλέον χρόνια ζωής. Με συνεχώς αναβαθμισμένη υπερσύγχρονη τεχνολογία, εφαρμόζει τις πλέον εξειδικευμένες  διαγνωστικές εξετάσεις». Το Κέντρο προσφέρει στην έρευνα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου καθώς και με ξένα Πανεπιστήμια με δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά. Το άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό μας είναι παρόν στο Κέντρο σε 15ωρη βάση και με άμεση ανταπόκριση στα επείγοντα περιστατικά όλο το 24ωρο.

Το όραμα μας

Με την τεχνολογική μας υπεροχή και την εμπειρία των ιατρών του Κέντρου, ο «Άγιος Θέρισσος» παραμένει σταθερά στην πρωτοπορία της διαγνωστικής ιατρικής στην Κύπρο, και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο προηγμένα διαγνωστικά κέντρα διεθνώς.

Με αυθημερόν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ο «Άγιος Θέρισσος», επιδιώκει και διατηρεί άμεση και ανθρώπινη προσέγγιση σε κάθε επαφή με τους επισκέπτες.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ
  • Δρ. Θύρσος Ποσπορής, Εκτελεστικός Διευθυντής
  • Δρ. Ελένη Ηρακλέους, Επιστημονική Διευθύντρια
  • Χάρης Ελευθερίου, Οικονομικός Διευθυντής

Προγραμματισμός Ραντεβού