Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο «Άγιος Θέρισσος» εκφράζει ιδιαίτερη ικανοποίηση για το γεγονός ότι τίθενται πλέον δημόσια και επί τάπητος τα ζητήματα που αφορούν την ποιότητα της προσφοράς υπηρεσιών της ιατρικής διαγνωστικής. Ειδικότερα ο Άγιος Θέρισσος χαιρετίζει την τοποθέτηση και της Ακτινολογικής Εταιρίας Κύπρου για τα ελλείμματα στον έλεγχο των προδιαγραφών των διαγνωστικών κέντρων της Κύπρου.

Η τοποθέτηση της Ακτινολογικής Εταιρίας παράλληλα με τις συζητήσεις που προηγήθηκαν στη Βουλή των Αντιπροσώπων γύρω από τα σοβαρά κενά του ρυθμιστικού πλαισίου, δημιουργούν ελπίδες ότι η πολιτεία και οι αρμόδιες υπηρεσίες θα προχωρήσουν τάχιστα στην ενίσχυση της εφαρμογής της νομοθεσίας.

Ο «Άγιος Θέρισσος» επισημαίνει τη σημασία ελέγχου της ποιότητας και των προδιαγραφών του εξοπλισμού των διαγνωστικών κέντρων. Αυτό είναι υποχρέωση της πολιτείας να το διασφαλίσει μέσα από ένα ολοκληρωμένο ρυθμιστικό πλαίσιο, όπως συμβαίνει σε όλες τις προηγμένες χώρες.

Ο Άγιος Θέρισσος εκφράζει την πεποίθηση ότι η ενίσχυση του ρυθμιστικού πλαισίου θα αποβεί καθοριστική για την καταπολέμηση φαινομένων αθέμιτου ανταγωνισμού και καταχρήσεων σε βάρος του ΓΕΣΥ και των φορολογουμένων.

Τέλος ο Άγιος Θέρισσος, ως το πρώτο διαγνωστικό κέντρο μαγνητικής τομογραφίας στην Κύπρο και το πρώτο που εντάχθηκε στο ΓΕΣΥ, τονίζει ότι παραμένει προσηλωμένος στην αποστολή του να εξυπηρετήσει τον πολίτη με την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών διαγνωστικής ιατρικής και την πιο προηγμένη τεχνολογία.