Το Διαγνωστικό Κέντρο «Άγιος Θέρισσος» αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του με την εγκατάσταση του ολοκαίνουργιου μαγνητικού τομογράφου Philips Ingenia 1.5T Evolution στις εγκαταστάσεις του στη Λευκωσία.

Ο νέος μαγνητικός τομογράφος προσφέρει εξετάσεις υψηλής ευκρίνειας, εξέλιξη που συμβάλλει στην πιο γρήγορη ολοκλήρωσή τους. Ο νέος τομογράφος είναι ακίνδυνος για την υγεία των ατόμων καθώς δεν διαθέτει καθόλου ακτινοβολία. Επίσης, διαθέτει μεγαλύτερο άνοιγμα της διαμέτρου, γεγονός που διευκολύνει την αποδοχή του από επισκέπτες του Κέντρου μας με κλειστοφοβικές τάσεις.

Οι εξετάσεις με τον νέο μαγνητικό τομογράφο στο Διαγνωστικό Κέντρο «Άγιος Θέρισσος», θα αρχίσουν τις πρώτες μέρες του Ιουλίου.

Τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά του νέου μαγνητικού τομογράφου προσδίδουν νέες δυνατότητες στη διαγνωστική ιατρική στην Κύπρο και επιβεβαιώνουν την ποιοτική διαφορά του Διαγνωστικού Κέντρου «Άγιος Θέρισσος» που πρωτοπορεί στον τομέα του σε όλη την Κύπρο. Ο «Άγιος Θέρισσος» προχώρησε στην νέα επένδυση εξοπλισμού, ενισχύοντας την υπάρχουσα τεχνολογική υποδομή του, την οποία αποτελούν ήδη οι μαγνητικοί τομογράφοι,

Philips Ingenia MRI 3T στη Λευκωσία,

Siemens Avanto 1,5T στην Αραδίππου – Λάρνακα, όπως και

ο Αξονικός τομογράφος CT Philips Brilliance ICT 256-Slice στη Λευκωσία.

Το Διαγνωστικό Κέντρο αναβαθμίζει τον εξοπλισμό του, προσφέροντας περαιτέρω δυνατότητες στην υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτουν οι έμπειροι ακτινολόγοι και χειριστές του Κέντρου μας, ως και το διοικητικό προσωπικό.

Η νέα επένδυση στον εξοπλισμό για την υγεία επιβεβαιώνει την αριστεία του Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου «Άγιος Θέρισσος» που ξεχωρίζει στην άμεση παροχή ιατρικών εξετάσεων υψηλής τεχνολογίας εδώ και 31 χρόνια.