Με σειρά συνεντεύξεων στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, ο ιδρυτής του Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου «Άγιος Θέρισσος» Δρ. Θύρσος Ποσπορής παρεμβαίνει στον δημόσιο διάλογο για τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των Διαγνωστικών Κέντρων στην Κύπρο, μετά το αποκαλύπτικο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης» (26/7/2022).

Ο Δρ. Θύρσος Ποσπορής υποστηρίζει την διαμόρφωση ενός σύγχρονου ρυθμιστικού πλαισίου για τον έλεγχο και λειτουργία των Διαγνωστικών Κέντρων, τον έλεγχο των προδιαγραφών του εξοπλισμού μαγνητικής και αξονικής τομογραφίας καθώς και την τήρηση της ιατρικής δεοντολογίας και αποτροπή φαινομένων αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ο Δρ. Ποσπορής στηρίζει τις θέσεις της Ακτινολογικής Εταιρίας Κύπρου και επισημαίνει ότι τα ζητήματα αυτά απασχόλησαν τη Βουλή από τον περασμένο Μάρτιο, κάτω από το πρίσμα των καταχρήσεων διαγνωστικών εξετάσεων, χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε πρόοδος.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης» εδώ

https://politis.com.cy/politis-news/koinonia/502799/paichnidia-me-tin-ygia-mas-apo-anexeleggta-diagostika

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη του Δρα Θ. Ποσπορή στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και τον δημοσιογράφο Χρίστο Μιχάλαρο στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» (Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022)